Din kurv 0

Tilllykke! Du har nu opnået gratis fragt. Du er 399 kr fra fri fragt

Er det en gave?
Subtotal

Vis kurv

Opskrift: Coconut iced matcha

SOMMER I ET GLAS.

En forfriskende, cremet og tropisk fortolkning af den klassiske iced matcha.

Perfekt til varme dage, hvor du har brug for et køligt pusterum med ro og energi.

Det skal du bruge
  • 1–2 g økologisk matcha
  • 50 ml varmt vand (70–80 °C)
  • 50 ml kokosfløde - jeg bruger Ecomil Cuisine Coconut Milk
  • 1 glas kokosvand - jeg bruger Cocofina Organic Coconut Water
  • Isterninger

Sådan gør du
  1. Blødgør din bambuspisker i varmt vand.
  2. Sigt matchaen i en skål for at undgå klumper.
  3. Tilsæt 50 ml vand (70–80 °C) og pisk i en W- eller M-bevægelse, indtil der dannes et fint skum.
  4. Hæld kokosfløden i og pisk videre til en cremet konsistens.
  5. Fyld et glas med isterninger og hæld kokosvand over.
  6. Top med den piskede matcha-blanding.
  7. Drys evt. en smule sigtet matcha på toppen som et smukt finish.

Opskrifter