Din kurv 0

Tilllykke! Du har nu opnået gratis fragt. Du er 399 kr fra fri fragt

Er det en gave?
Subtotal

Vis kurv

Opskrift: Usucha (tynd matcha)

Den traditionelle måde at nyde matcha på.

Usucha betyder "tynd te" på japansk og er den mest traditionelle måde at drikke matcha på. Den er let, frisk og mild i smagen - og samtidig den mest kalorielette måde at nyde din matcha på, da den kun består af matcha og vand.

Perfekt til dig, der vil opleve matcha, som den drikkes i Japan.

Det skal du bruge:
  • 1-2 g økologisk matcha
  • 70-80 ml varmt vand ( 70-80°C)
Sådan gør du:
  1. Blødgør din bambuspisker i varmt vand.
  2. Sigt matchaen i en skål for at undgå klumper.
  3. Tilsæt 70-80 ml varmt vand ( 70-80°C)
  4. Pisk kraftigt med en bambuspisker i en W- eller M-bevægelse, indtil der dannes et fint skum.
  5. Justér evt. smagen: Hvis du ønsker en mildere kop, kan du tilsætte lidt ekstra varmt vand.
  6. Nyd straks - enkel, ren og opløftende

 

Usucha er en stille stund i sig selv. Enkel, ren og uden distraktioner - kun matchaens milde energi og nærvær.

Nu kan du nyde en dejlig varm drik og et øjeblik af selvomsorg.

Opskrifter

Opskrift: Iced Matcha Latte

Opskrift: Iced Matcha Latte

En forfriskende iced matcha latte - cremet, kølig og fuld af naturlig energi. Perfekt til sommerdage eller når du har brug for et grønt boost.

Opskrift: Matcha latte

Opskrift: Matcha latte

En cremet og beroligende matcha latte - et grønt alternativ til kaffe. Perfekt til rolige stunder med energi og balance.